Serranoham rolletjes met zongedroogde tomaten

  • Hoeveelheid: 10 stuks
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Serveer deze heerlijke serranoham rolletjes met zongedroogde tomaat, mozzarella, sla en balsamico crème als tapas, hapje of voorgerecht.

Ingrediënten

  • 75 gram serranoham
  • 1 bol mozzarella
  • Ongeveer 10 zongedroogde tomaten
  • Handje veld- of rucolasla
  • Balsamico crème

Bereidingswijze

Stap1

Snij de mozzarella in plakjes en daarna in repen. Snij de serranoham in de lengte doormidden.

Stap2

Leg de plakjes serranoham in de lengte neer en leg aan het begin van ieder plakje een stukje mozarella, een beetje sla en een zongedroogd tomaatje.

Stap3

Rol ze strak op en serveer ze op een schaal met wat balsamico crème eroverheen.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab