Serranoham rolletjes met zongedroogde tomaten

Hapje of voorgerecht
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Ook zo’n fan van serranoham? Perfect hapje als snack of tapa bij de borrel. Ze zijn heel simpel en zo gemaakt. Wel zo fijn! Rol op met zongedroogde tomaat, mozzarella en balsamico.

Serranoham met perzik

Je zou ook eens gegrilde perzik kunnen proberen. Door de perzik te grillen wordt hij licht gekarameliseerd en wordt hij lekker zoet. In combinatie met serranoham is dat echt een feestje!

Ingrediënten

  • 75 gr serranoham
  • 1 bol mozzarella
  • 10 zongedroogde tomaten
  • handje rucolasla
  • balsamico stroop

Bereidingswijze

  1. 1Snij de mozzarella in plakjes en daarna in repen. Snij de serranoham in de lengte doormidden.
  2. 2Leg de plakjes serranoham in de lengte neer en leg aan het begin van ieder plakje een stukje mozzarella, een beetje sla en een zongedroogd tomaatje.
  3. 3Rol strak op en serveer op een schaal met balsamicostroop eroverheen.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...