Shoarma van knolselderij
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 347
Shoarma van knolselderij, 'n waanzinnig knolselderij recept. Deze is behoorlijk favoriet bij ons thuis en ook behoorlijk gezond. Shoarmakruiden zorgen voor een heerlijk resultaat van deze vegetarische shoarma.
Shoarma kruiden
Shoarma kruiden voor plantaardige shoarma maak je makkelijk zelf met 1 tl kaneel | 1 tl knoflookpoeder | 1,5 tl komijn | 0,25 tl chilipoeder | 1 tl kerrie | 1 tl koriander | 3 tl paprikapoeder | 0,5 tl cayennepeper | Optioneel 1 tl zout
Ook lekker: Knolselderijsoep met mosterd knoflook en vegan worst. Knolselderij 'n lekkere herfstgroente.
Meer herfstrecepten en herfst gerechten voor ’n druilerige dag om zelf makkelijk te maken.
Knolselderij shoarma recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de knolselderij en snij in dunne reepjes.
- Meng de olijfolie met de shoarma kruiden en meng dit goed met de reepjes knolselderij door elkaar. Laat kort marineren.
- Bak de vegan shoarma in de oven voor zo’n 20 minuten, hussel tussen door om. Verwarm de pita’s, vul en eet direct met lekker veel knoflooksaus.
Eet lekker met rauwkost.
Ook lekker: Ragout maken met knolselderij vega heerlijk, romig en makkelijk recept. Of maak eens vegan gehaktbrood met plantaardig gehakt, knoflook en ui.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?