Simpele komkommer tomatensalade
Met rode ui- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Kcal: 75
Simpele komkommer tomatensalade met rode ui, fris en eenvoudig recept voor de zomer met rode wijnazijn en Italiaanse kruiden.
Komkommer tomatensalade met Griekse yoghurt
Komkommer tomatensalade met Griekse yoghurt is heerlijk fris, ’n dot erop met verse kruiden, varieer met koriander en platte peterselie.
Eet deze eenvoudige komkommer salade met ’n crostini, geroosterd brood met knoflook en olijfolie, oregano of rozemarijn met grof zeezout.
Komkommer tomatensalade recept
- Was, schil, halveer de komkommer en snij in dunne plakjes. Halveer de tomaten en snij in dunne plakjes. Pel en snij de ui in dunne ringen, pel en pers de knoflook.
- Meng alles samen in een kom met olijfolie, rode wijnazijn, Italiaanse kruiden, vers gemalen peper, zeezout en suiker. Zet koud weg of eet gelijk. Komkommer tomatensalade recept zó maak je ’t.
Top eventueel af met verse kruiden en geroosterde pompoenpitten en eet met ’n groene pesto. Hoe maak je een groene pesto ’t recept.
Ook lekker: Quinoa salade caprese gerecht.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen