Spaghetti met rundersaucijs
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
Spaghetti op een verrassende wijze bereid! Deze Italiaanse maaltijd bereiden we nu met rundersaucijzen, rode peper en spinazie. Je kunt de rundersaucijzen met of zonder velletje bakken. Zoals de Italianen zouden zeggen: Buon Appetito!
Vega worstjes, altijd een goed idee
Ook lekker als je een vegetarisch gerecht wilt maken, dan kun je heerlijke worstjes van de vega slager nemen. Ook is champignons toevoegen altijd een goed idee.
Bereidingswijze
- Zet een pan met water op en een beetje olijfolie voor de spaghetti. Snijd de saucijzen in 4 of 5 stukken.
- Zet een hapjespan op en bak daarin de saucijzen. Gebruik niet te veel boter. Strooi voor de kruiding wat zout en peper over de worstjes. Voeg vervolgens de knoflook en fijngesneden peper toe. Bak dit 3 minuten op hoog vuur.
- Doe ondertussen de spaghetti in de pan en laat deze 10 minuten koken. Nadat de saucijzen en de kruiden 3 minuten zijn gebakken, zet je het vuur lager en voeg je de slagroom toe. Voeg hier de spinazieblokjes aan toe en laat deze doorgaren, terwijl je er af en toe doorheen roert.
- Als de spaghetti 10 minuten heeft gekookt, schep je deze op een bord of in een schaal en schep je de saus met de saucijzen eroverheen.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?