Spaghetti met rundersaucijs

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 20m
  • Klaar in: 30m

Spaghetti op een verrassende wijze bereid! Deze Italiaanse maaltijd bereiden we nu met rundersaucijzen, rode peper en spinazie. Je kunt de rundersaucijzen met of zonder velletje bakken. Zoals de Italianen zouden zeggen: Buon Appetito!

Tip: als je een vegetarisch gerecht wil bereiden, kun je uiteraard de saucijzen achterwege laten. Ook kun je eventueel nog wat champignons aan het gerecht toevoegen.

Ingrediënten

  • 4 rundersaucijzen
  • 1 pak spaghetti
  • 300 gr slagroom
  • 1 rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gr spinazie (diepvriesblokjes)

Bereidingswijze

Stap1

Zet een pan met water op en een beetje olijfolie voor de spaghetti. Snijd de saucijzen in 4 of 5 stukken.

Stap2

Zet een hapjespan op en bak daarin de saucijzen. Gebruik niet te veel boter. Strooi voor de kruiding wat zout en peper over de worstjes. Voeg vervolgens de knoflook en fijngesneden peper toe. Bak dit 3 minuten op hoog vuur.

Stap3

Doe ondertussen de spaghetti in de pan en laat deze 10 minuten koken.

Stap4

Nadat de saucijzen en de kruiden 3 minuten zijn gebakken, zet je het vuur lager en voeg je de slagroom toe. Voeg hier de spinazieblokjes aan toe en laat deze doorgaren, terwijl je er af en toe doorheen roert.

Stap5

Als de spaghetti 10 minuten heeft gekookt, schep je deze op een bord of in een schaal en schep je de saus met de saucijzen eroverheen.

 

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab