Spicy pumpkin trifle met granola
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 30 min
- Klaar in: 35 min
Pumpkin Spice granola trifle met pompoen zó lekker, een heerlijke geur van versgebakken granola, spicy pompoen en vanille yoghurt. Een makkelijk weekend ontbijt om zelf te maken met spicy pumpkin.
Spicy pumpkin
Deze trifle is gevuld met een flinke dot pompoenpuree met spicy pumpkin kruiden. Waanzinnig lekker, heb je al deze verschillende specerijen niet in huis, vergelijkbaar zijn onze speculaaskruiden, praktisch hetzelfde.
Vier het weekend met een goed ontbijt! Zo maak je spicy pumpkin granola.
Bereidingswijze spicy pumpkin trifle
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de pompoen hierop. Rooster de pompoen in 30 minuten gaar. Laat de pompoen uit de oven afkoelen en doe de stukjes in een kom. Smelt de boter en voeg bij de pompoen samen met een snuf zout, specerijen en agave siroop. Pureer tot een gladde romige puree. Dek af met vershoudfolie en laat op smaak komen in de koelkast.
- Zet 2 glazen klaar en vul met een laag vanille yoghurt, een laag pumpkin spice pompoenpuree en een laag spicy pumpkin granola, herhaal dit nog een keer.
- Maak af met een topping van banaan en granaatappelpitjes. Yes, wat lekker!
Kijk hier voor meer granola met kokos.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?