
Spinazie pizza met zalm
tomaten, kaas en bosui- Aantal: 1
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 25 min
- Klaar in: 30 min
Deze pizza met een bodem van spinazie en een topping van zalm, tomaten, kaas en bosuitjes is er een die je geprobeerd moet hebben. Hij is gezond en super eenvoudig om te maken voor als je alleen eet. Hij is perfect geschikt als hoofdgerecht voor één persoon, maar snij in stukken en serveer als snack op een feest.
Vispizza
De pizzabodem kun je natuurlijk ook kant en klaar nemen, alleen nog even vullen en dan de oven in. Klaar is je simpele groene vispizza!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Pureer de spinazie en meng door 150 gram bloem en 2 eieren. Bekleed een bakplaat met bakpapier en rol het mengsel erover uit tot een ronde bodem. Bak de bodem ongeveer 15 minuten in de oven tot de bodem gaar is en haal er dan uit. Houd de oven warm.
- Snij de bosuitje in dunne ringen en de zalmplakken in stukjes. Beleg de pizzabodem met tomatenpuree, zalm, bosuitjes en de geraspte kaas. Plaats de pizza weer terug in de oven voor ongeveer 10 minuten. Enjoy!