Stoofpotje met vis en rijst

Met groenten en rijst lekker én gezond
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 25 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Dit stoofpotje met vis, groenten en rijst is lekker én gezond. Maak dit gerecht nu simpel en snel klaar met dit recept.

Visstoof

Een supersnelle visstoof met paprika, tomaten, verse peterselie en zachte witvis  in mum van tijd aan tafel. Weinig moeite groots effect en smaak!

Ingrediënten

  • 250 gram zilvervliesrijst
  • 3 paprika’s
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram tomatenblokjes
  • 400 gram koolvisfilets (diepvries)
  • 15 gram verse peterselie

Bereidingswijze

  1. 1Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snij de paprika in reepjes.
  2. 2Verhit een pan met olie en fruit de ui hierin. Voeg de bevroren vis toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en paprika’s toe.
  3. 3Breng het mengsel tegen de kook aan en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken.
  4. 4Hak de peterselie fijn. Serveer het stoofpotje met de rijst en garneer het met de peterselie.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...