Stoofpotje met vis en rijst
En paprika- Aantal:
4
- Bereidingstijd:
5 min
- Wachttijd:
25 min
- Klaar in:
30 min
- Kcal:
263
Dit stoofpotje met vis, groenten en rijst is lekker én gezond. Maak dit gerecht nu simpel en snel klaar met dit recept.
Visstoof
Een supersnelle visstoof met paprika, tomaten, verse peterselie en zachte witvis in mum van tijd aan tafel. Weinig moeite groots effect en smaak.
Ook lekker: simpel inktvisstoofpotje met knoflook venkel en tomaat.
Stoofpotje met vis en rijst
Stoofpotje met vis, groenten en rijst lekker én gezond. Maak dit gerecht heel eenvoudig zelf klaar met dit recept.
Ingrediënten
- 250 gr zilvervliesrijst
- 1 ui
- 3 paprika’s
- 2 el 2 el olijfolie
- 500 gr tomatenblokjes
- 400 gr koolvisfilets diepvries
- 15 gr peterselie vers
Instructies
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snij de paprika in reepjes.
- Verhit een pan met olie en fruit de ui hierin. Voeg de bevroren vis toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en paprika’s toe.
- Breng het mengsel tegen de kook aan en laat het zo’n 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met verse peper, zout en eventueel wat chilivlokken voor wat pit.
- Hak de peterselie fijn. Serveer het stoofpotje met de rijst en maak het af met peterselie.
Serveer met een frisse komkommersla.
Ook lekker: kibbeling maken van kabeljauw met remouladesaus.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen