Stoofpotje met vis en rijst
Met groenten en rijst lekker én gezond- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 25 min
- Klaar in: 30 min
Dit stoofpotje met vis, groenten en rijst is lekker én gezond. Maak dit gerecht nu simpel en snel klaar met dit recept.
Visstoof
Een supersnelle visstoof met paprika, tomaten, verse peterselie en zachte witvis in mum van tijd aan tafel. Weinig moeite groots effect en smaak.
Ook lekker: Simpel inktvisstoofpotje met knoflook venkel en tomaat.
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snij de paprika in reepjes.
- Verhit een pan met olie en fruit de ui hierin. Voeg de bevroren vis toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en paprika’s toe.
- Breng het mengsel tegen de kook aan en laat het zo’n 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met verse peper, zout en eventueel wat chilivlokken voor wat pit.
- Hak de peterselie fijn. Serveer het stoofpotje met de rijst en garneer het met de peterselie.
Ook lekker met vis: Pangasius rolletjes met paprikasaus paprika, sperziebonen en kriel. Meer vis recepten.