Stoofpotje met vis en rijst

Stoofpotje met vis en rijst

En paprika
  • Aantal: Aantal 4
  • Bereidingstijd: Bereidingstijd 5 min
  • Wachttijd: Wachttijd 25 min
  • Klaar in: Klaar in 30 min
  • Kcal: Calorieën 263

Dit stoofpotje met vis, groenten en rijst is lekker én gezond. Maak dit gerecht nu simpel en snel klaar met dit recept.

Visstoof

Een supersnelle visstoof met paprika, tomaten, verse peterselie en zachte witvis in mum van tijd aan tafel. Weinig moeite groots effect en smaak.

Ook lekker: simpel inktvisstoofpotje met knoflook venkel en tomaat.

Visstoofpotje

Stoofpotje met vis en rijst

3.1 van 118 stemmen
Recept afdrukken
Stoofpotje met vis, groenten en rijst lekker én gezond. Maak dit gerecht heel eenvoudig zelf klaar met dit recept.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen
Kcal 263

Ingrediënten

  • 250 gr zilvervliesrijst
  • 1 ui
  • 3 paprika’s
  • 2 el 2 el olijfolie
  • 500 gr tomatenblokjes
  • 400 gr koolvisfilets diepvries
  • 15 gr peterselie vers

Instructies

  • Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snij de paprika in reepjes.
  • Verhit een pan met olie en fruit de ui hierin. Voeg de bevroren vis toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en paprika’s toe.
  • Breng het mengsel tegen de kook aan en laat het zo’n 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met verse peper, zout en eventueel wat chilivlokken voor wat pit.
  • Hak de peterselie fijn. Serveer het stoofpotje met de rijst en maak het af met peterselie.

Serveer met een frisse komkommersla.

Ook lekker: kibbeling maken van kabeljauw met remouladesaus.

Visstoofpotje

Dit recept valt onder

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Recente recepten en artikelen