Tagliatelle met garnalen in kokossaus

Peultjes, paprika en rode peper
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Deze tagliatelle met garnalen, peultjes, paprika, rode peper en kokossaus is het ideale gerecht als je van garnalen en pasta houdt. Je kunt het gerecht zo pittig maken als je zelf wilt. Hou je helemaal niet van pittig? Haal dan de rode peper eruit.

Thaise pasta!

Peultjes, paprika en rode peper, Thaise pasta met garnalen. Combineer de Thaise keuken met de vele groenten en de geurige smaken met de Italiaanse keuken, de overheerlijke pasta’s. Wat een top combinatie!

Ingrediënten

  • 250 gr grote garnalen, voorgekookt
  • 2 koffielepels olie
  • 1 pakje kokosmelk
  • allesbinder
  • 75 gr peultjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 teen knoflook
  • kurkuma
  • 150 gr tagliatelle

Bereidingswijze

  1. 1Snij de paprika’s in grove stukken. Schil en snij de ui grof. Schud de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Pel de knoflook en hak hem fijn. Ontdooi de garnalen en verwijder de staartjes.
  2. 2Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en bak de ui 1 minuut. Voeg dan ook de paprika, knoflook en de rode peper toe en bak de ingrediënten op hoog vuur. Voeg ook wat kurkuma toe en doe de garnalen erbij. Roerbak alle ingrediënten een paar minuten.
  3. 3Voeg de peultjes toe en bak ze kort mee. Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe. Voeg naar keuze wat allesbinder toe. Verwarm het geheel en breng het op smaak met peper en zout.
  4. 4Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erbij.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...