Tagliatelle met garnalen in kokossaus

Tagliatelle met garnalen in kokossaus

Peultjes paprika en rode peper
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min

Tagliatelle met garnalen in kokossaus met peultjes, paprika en rode peper, ’n perfect makkelijk en pittig recept. Hou je niet van pittig, laat dan de rode peper weg. Italiaanse pasta met Thaise garnalen, lekker toch?!

Thaise pasta

Thaise pasta met kokos, peultjes, paprika en rode peper. Een Thaise pasta met garnalen. Combineer de Thaise keuken met de vele groenten en de geurige smaken van de Italiaanse keuken, ’n heerlijke pasta een top combi.

Ingrediënten

  • 250 gr grote garnalen voorgekookt
  • 2 el olijfolie
  • 200 ml kokosmelk
  • 75 gr peultjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 teen knoflook
  • kurkuma
  • 150 gr tagliatelle

Thais pasta recept

  1. Snij de paprika’s in grove stukken. Schil en snij de ui grof. Schud de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Ontdooi de garnalen en verwijder de staartjes.
  2. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui. Voeg de paprika, knoflook en rode peper toe en bak op hoog vuur. Voeg een snuf kurkuma toe en doe de garnalen erbij. Roerbak alle ingrediënten een paar minuten.
  3. Voeg de peultjes toe en bak ze kort mee. Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe. Verwarm en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.
  4. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erbij. Thais pasta recept maak je zó.

Ook lekker: Rode viscurry met kabeljauw courgette en sugarsnaps, snelle en makkelijke curry in no time op tafel en alles in één pan met kokos en Thaise basilicum.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.2. van 6 stemmen.
Please wait...