Tagliatelle met garnalen in kokossaus
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 490
Tagliatelle met garnalen recept
- Snij de paprika's in dunne reepjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij eventueel de rode peper in dunne ringen. Verwijder de staartjes van de garnalen. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui. Voeg de paprika, knoflook en rode peper toe en bak op hoog vuur. Voeg kurkuma, vers gemalen peper en zout naar smaak toe en wok de garnalen mee.
- Snij de peultjes in reepjes en voeg toe samen met de kokosmelk. Zet het vuur laag. Verwarm, proef en breng eventueel nog op smaak. Schep de tagliatelle bij de saus en schep op. Tagliatelle met garnalen recept maak je zó.
Maak af met koriander, komkommer, limoen en krokante uitjes.
Ook lekker: Rode viscurry met kabeljauw courgette en sugarsnaps, snelle en makkelijke curry in no time op tafel en alles in één pan met kokos en Thaise basilicum.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?