Tagliatelle met garnalen in kokossaus

Tagliatelle met garnalen in kokossaus

Peultjes en paprika
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
  • Kcal: 490

Tagliatelle met garnalen in kokossaus recept met peultjes en paprika romig en met veel kleur. Hou je van pit, bak een rood pepertje mee.

Tagliatelle met romige garnalen

Tagliatelle met romige garnalen met kokos, peultjes en drie kleuren paprika.

Ingrediënten

  • 250 gr grote gekookte garnalen
  • 2 el olijfolie
  • 200 ml kokosmelk
  • 100 gr peultjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • snuf kurkuma
  • 180 gr tagliatelle

Optioneel

  • rode peper
  • koriander
  • limoen
Tagliatelle met romige garnalen

Tagliatelle met garnalen recept

  1. Snij de paprika’s in dunne reepjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij eventueel de rode peper in dunne ringen. Verwijder de staartjes van de garnalen. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui. Voeg de paprika, knoflook en rode peper toe en bak op hoog vuur. Voeg kurkuma, vers gemalen peper en zout naar smaak toe en wok de garnalen mee.
  3. Snij de peultjes in reepjes en voeg toe samen met de kokosmelk. Zet het vuur laag. Verwarm, proef en breng eventueel nog op smaak. Schep de tagliatelle bij de saus en schep op. Tagliatelle met garnalen recept maak je zó.

Maak af met koriander, komkommer, limoen en krokante uitjes.

Ook lekker: Rode viscurry met kabeljauw courgette en sugarsnaps, snelle en makkelijke curry in no time op tafel en alles in één pan met kokos en Thaise basilicum.

Beoordeling: 3.5. van 11 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024