Tagliatelle met reuzengarnalen

Vispasta
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Als je een liefhebber van garnalen bent, dan is dit gerecht zeker iets voor jou. Deze tagliatelle met reuzengarnalen is snel en eenvoudig te maken. Erg fijn als je wat speciaals op tafel wilt zetten, maar niet uren in de keuken wilt staan. Heb je geen grote garnalen in huis dan kun je uiteraard ook kleine garnalen of scampi’s gebruiken.

Vispasta

Dit pastagerecht zit vol lekkers en staat in no time op tafel. Wat wil je nog meer? Een super vispasta!

Ingrediënten

  • 200 gr tagliatelle
  • 3 el olijfolie
  • 500 gr reuzengarnalen, vriezer
  • 3 teen knoflook
  • 125 ml droge witte wijn
  • 1 citroen
  • 1 bakje basilicum
  • 70 gr tomatenpuree
  • 3 el semi-gedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. 1Pel de garnalen en verwijder de darmkanalen. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2Verhit de olie in een koekenpan en bak de garnalen met de knoflook ongeveer 4 minuten. Voeg de tomatenpuree en roer het geheel even, zodat het wat ontzuurt. Voeg hier vervolgens de witte wijn aan toe. Breng op smaak met wat peper en zout.
  3. 3Meng de pasta, tomaten en wat blaadjes basilicum met de garnalen. Knijp hier een beetje citroensap over uit en je maaltijd is klaar!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...