Tartaarsaus recept

Tartaarsaus recept

Met kappertjes en sjalot
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
  • Kcal: 90

Tartaarsaus recept met kappertjes en sjalot zonder ei met peterselie en augurk. Tartaarsaus lijkt op remoulade saus of ravigote.

Tartaarsaus ’n dip voor vis

Tartaarsaus ’n lekkere dip voor vis. Past perfect bij gebakken of gefrituurde vis maar deze vis saus kan ook lekker zijn bij een haring.

Maak zelf kibbeling en eet deze zelfgemaakte tartaarsaus erbij.

Ingrediënten

  • 1 sjalot
  • 1 el kappertjes
  • 1 el augurk fijn
  • 1 el bladpeterselie fijn
  • 4 el mayo
  • 2 el Griekse yoghurt
Tartaarsaus met gebakken vis

Snelle vis-dip saus

  1. Pel en snipper de sjalot voor de tartaarsaus. Hak de kappertjes, augurk en peterselie fijn. Meng de mayonaise en yoghurt samen en voeg alles toe.
  2. Voeg vers gemalen peper, ’n snuf zout en eventueel citroensap naar smaak toe. Snelle vis-dip saus maak je zó.

Mis je ’t eitje? Voeg alsnog een gekookt eitje in stukjes door de saus.

Ook lekker: Avocado dip met yoghurt en limoen.

Beoordeling: 3.7. van 3 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
DSV De warmte van de winter