Thaise wokgroente met vega gehakt
En glass noodles- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 398
Thaise wokgroente met vega gehakt en glass noodles een makkelijk wok recept wat snel op tafel staat. Lekker met vers gesneden witte kool, prei, rode ui en peper. Een pittige en gezonde basis voor dit Thaise wokgerecht.
Snelle wok met gehaktsaus
Snelle wok met gehaktsaus, vega roerbak met pit, ’t is lekker en voedzaam. En welk vegetarisch gehakt, Naturli vega gehakt is super aan te raden.
Thaise wokgroente liggen in het versschap bij Albert Heijn of shop ‘m online.
Ook lekker: Pindasaus zelf maken doe je zo.
Thaise groentewok
- Pel en snipper de sjalotten, pel en pers de knoflook. Verhit 1 el olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak al roerend rul en bruin.
- Voeg de oestersaus, sojasaus en vissaus toe samen met de Thaise roerbak. Roer alles om en voeg 100 tot 200 ml water toe. Breng het zachtjes aan de kook. Laat het gehaktmengsel een kwartier pruttelen. Zorg ervoor dat het niet te droog wordt. Voeg eventueel nog wat water toe.
- Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de noodles uitlekken in een vergiet en verdeel de mie over borden. Schep hier een flinke lepel Thaise groenten met gehakt over en maak af met koriander. Thaise groentewok maak je zó.
Snij de limoen in partjes en maak het gerecht hiermee af samen met koriander, pinda’s en krokante uitjes.
Ook lekker: Pad thai met cashewnoten lente-ui en ei, mega lekker.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?