Tilapiafilets met broccoli

Lekker simpel
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 25 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Tip: Ook lekker met wat spruitjes. Bak ze op dezelfde manier als de broccoli mee in de oven.

Knapperige Tilapia

Lekker simpel, tilapiafilets met knoflook en citroen. Zó aan tafel. Wil je de tilapia knapperig? Bedek de filets met een mix van broodkruim, olijfolie en Italiaanse kruiden op wat bakpapier en leg op een bakplaat. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de vis in een kwartier gaar.

Ingrediënten

  • 4 tilapiafilets
  • Boter
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 450 gram bevroren broccoli
  • theelepel viskruidenmix
  • 1/2 citroen

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 190graden. Vet een ovenschaal in. Leg de tilapiafilets in de ovenschaal en leg er wat stukjes boter op.
  2. 2Bestrooi de tilapiafilets met knoflookpoeder en viskruidenmix. Snij de citroen in schijfjes en leg op iedere vis een schijfje. Verdeel de bevroren broccoli over de schaal en bestrooi ze met wat zout en peper.
  3. 3Bedek de schaal en bak ongeveer 25 minuten in de oven tot de vis gaar is en de broccoli zacht.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...