Tilapiafilets met broccoli

Tilapiafilets met broccoli

Lekker simpel met limoen
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 25 min
  • Klaar in: 30 min

Tilapiafilets met broccoli lekker simpel met limoen. Ook lekker met wat spruitjes. Bak ze op dezelfde manier als de broccoli mee in de oven.

Knapperige Tilapia

Lekker simpel, tilapiafilets met knoflook en citroen. Zó aan tafel. Wil je de tilapia knapperig? Bedek de filets met een mix van broodkruim, olijfolie en Italiaanse kruiden op wat bakpapier en leg op een bakplaat. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de vis in een kwartier gaar.

Ingrediënten

  • 4 tilapiafilets
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 450 gr broccoli diepvries
  • verse peper
  • grof zeezout
  • 1 limoen

Zo maak je vis uit de oven

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden. Maak een mengsel van de olijfolie, knoflook uitgeperst, peper en zout. Leg de tilapiafilets in een ingevette ovenschaal en smeer in met het knoflookmengsel.
  2. Snij de limoen in ringen en leg op iedere vis een limoen. Verdeel de bevroren broccoli over de schaal en bestrooi met wat zout en peper.
  3. Bedek de schaal met aluminiumfolie en bak in zo’n 25 minuten de vis in de oven gaar en de broccoli zacht. Zo maak je vis uit de oven.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...