Tilapiafilets met broccoli
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 25 min
- Klaar in: 30 min
Tilapiafilets met broccoli lekker simpel met limoen of citroen. Ook lekker met wat spruitjes. Bak ze op dezelfde manier als de broccoli mee in de oven. Besprenkel de, nog bevroren, broccoli met een beetje olijfolie. Rooster in de oven tot de groente knapperig is.
Knapperige Tilapia
Lekker simpel, tilapiafilets met knoflook en citroen. Zó aan tafel. Wil je de tilapia knapperig? Bedek de filets met een mix van broodkruim, olijfolie en Italiaanse kruiden op wat bakpapier en leg op een bakplaat. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de vis in 20 minuten gaar.
Zo maak je vis uit de oven
- Verwarm de oven voor op 190 graden. Maak een mengsel van de olijfolie, knoflook uitgeperst, peper en zout. Leg de (ontdooide) tilapiafilets in een ingevette ovenschaal en smeer in met het knoflookmengsel.
- Snij de limoen of citroen in plakken en leg op iedere vis een stuk. Verdeel de bevroren broccoli over de ovenschaal (apart of bij de vis) en bestrooi met wat zout en peper.
- Bedek de schaal met aluminiumfolie (hoeft niet persé) en bak in zo'n 25 minuten de vis in de oven gaar en de broccoli zacht. Zo maak je vis uit de oven.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?