Toast kaas ei en saus van ananas

Toast kaas ei en saus van ananas

Boterham met pit
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 480

Toast kaas ei en saus van ananas, ’n zomerse boterham met pit voor de lunch.

Lunch toast Hawaï

Lunch met ei kaas en ananas klinkt als ’n broodje Hawaï. Bak eventueel een plak ananas mee in de pan van ’t ei en laat de kaas daarover heen smelten, lunch toast Hawaï nét echt.

Meer ei: ’t Perfecte eitje maken easy, je moet even weten wat je wilt, koken bakken of pocheren. Eitje! Zo doe je dat, maak ’t perfecte fluffy ei.

Ingrediënten

  • 2 boterhammen
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie
  • 4 plakken oude kaas

Topping

  • Pineapple chili sauce OIL&VINEGAR
  • 1 tl chilivlokken
Broodje ei kaas ananas

Zomers broodje kaas

  1. Toast de boterhammen krokant en bruin. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de eieren als spiegelei met een krokant randje.
  2. Leg de toast op een bord en beleg met de kaas, eventueel kan je de kaas laten smelten. Leg het ei erop en maak af met een flinke scheut ananas saus en bestrooi met chilivlokken. Zomers broodje kaas maak je zó.

Ook lekker met pittige kiemgroenten en krokante uitjes.

De ananas chili saus smaakt ook perfect bij ’n garnalen spies: Garnalen met ananas met honing en rode peper, mega lekker van de barbecue.

Toast kaas ei ananassaus oil en vinegar

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Recente recepten en artikelen