
Zoete tosti met banaan en chocolade
Zin in een zoete lunch of iets lekkers tussendoor? Probeer deze verrassend lekkere tosti met banaan, chocolade en roomkaas! Een simpel recept waarmee je in een paar minuten een krokant, romig én zoet broodje op tafel tovert. Gebruik je favoriete brood en beleg het royaal. De roomkaas smelt samen met de banaan en chocolade tot een heerlijke smeuïge vulling, omhuld door een knapperig korstje.
Liever iets anders? Vervang de chocolade eens door pindakaas (tosti banaan pindakaas) - of probeer brie met jam als hartige zoete variant.
Laat je creativiteit los en maak jouw perfecte zoete bananentosti met chocolade!

Tosti met roomkaas: romig, krokant en verrassend lekker! Maak de tosti met banaan en chocolade voor een zoete twist.
Ingrediënten
- 2 boterhammen
- 1 banaan in plakjes
- 20 gr pure chocolade in stukjes
- 1 el roomkaas
Instructies
- Besmeer een boterham met roomkaas.
- Verdeel er plakjes banaan en stukjes chocolade over. Leg de tweede boterham erop en druk licht aan.
- Rooster de tosti met banaan en chocolade in een tosti-ijzer (of in een pan) tot het brood goudbruin is en de vulling lekker gesmolten.
Meer tosti? Pantosti met roomboter!

Deel dit recept
Wat vind je van het recept?