Radijsdip van yoghurt (tzatziki) met radijs
Pittige radijs-yoghurt-saus maken doe je simpel zelf, een frisse yoghurt dip met yoghurt, knoflook, munt en limoen, te vergelijken met een tzatziki. Heerlijk om de saus te dippen met pita's. Fris als topping op je pofaardappel of als dip voor pitabrood, je maakt het makkelijk zelf.
Maak dit radijs recept voor de lunch met een stuk brood, als party dip, bij de bbq of dip met rauwkost. Ook een idee, maak de dip eens met komkommer en citroen.
Recept afdrukken
Pittige radijs-yoghurt-saus maken doe je simpel zelf, een frisse yoghurt dip met yoghurt, knoflook, munt en limoen. Dip lekker met pita's.
Ingrediënten
- 10 radijsjes
- 100 gr Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 1 el limoensap
- 6 gr platte peterselie
Instructies
- Rasp de radijs grof en laat goed uitlekken. Pel en pers de knoflook, hak de peterselie grof.
- Meng de radijs samen met de knoflook en peterselie. Voeg bij de Griekse yoghurt en breng op smaak met vers gemalen peper en limoensap.
- De radijsdip is klaar om te serveren.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?