Varkensreepjes met paksoi en champignons

Met paksoi en paddestoelen
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Een mager recept dat je vliegensvlug klaarmaakt, in no time aan tafel dus!

Balans

Roer­bak­ met pak­soi, champignons en varkensreepjes is een lekker lichte maaltijd dus goed voor een balansdag!

Ingrediënten

  • 400 gr varkensfiletlapjes
  • 2 tl gemberpoeder
  • 250 gr champignons
  • 200 gr taugé
  • 1 paksoi
  • 1 el olie
  • 2 tl sambal
  • 2 el ketjap
  • 300 gr zilvervliesrijst
  • 4 blaadjes gelatine

Bereidingswijze

  1. 1Kook de zilvervliesrijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de champignons in plakjes, de paksoi in stukjes en snij de filetlapjes in reepjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees, de gember en de sambal op hoog vuur bruin. Voeg de ketjap, paksoi en champignons toe.
  2. 2Verwarm het geheel al omscheppend 3 minuten. Voeg dan de taugé toe en schep deze er ongeveer 1 minuutje doorheen. Serveer de roerbakreepjes en groenten met de zilvervliesrijst.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...