
Varkensreepjes uit de wok
Met paprika en bosui- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de paprika in reepjes en de lente-uitjes in schuine ringen. Snij het vlees in reepjes en bestrooi ze met wat zout en peper. Verhit de olie in een wokpan en bak het vlees 2 minuten op middelhoog vuur.
- Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Schep de paprika, lente-ui en ananas met sap in de wok. Roerbak het op hoog vuur ongeveer 3 minuten.
- Voeg het vlees weer toe en roer goed door. Voeg wat peper en zout naar smaak toe en serveer het gerecht met de rijst.
Ook lekker: Springrolls recept loempia’s van rijstvellen, ’n favoriete snack met noedels.
Geef een reactie