Vega borrelhap

Vega borrelhap

Pesto en hummus dip
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 175

Vega borrelhap pesto en hummus dip, te gek lekker vooraf of als amuse en super simpel. Rauwkost is favoriet als borrelhap en in no time staat ’t op tafel. Gezonde hapjes met dip, een gezellige groentetuin maken.

Snelle borrelplank met dip

Snelle borrelplank met dip en groenten waar je eindeloos mee kan variëren en met de dip eigenlijk ook! Hoe eenvoudig kan je ’t jezelf maken. Komkommer, paprika of dunne bleekselderij. Het hele jaar door bij elke feestelijke party in huis.

Zowel hummus als pesto maak je makkelijk zelf. Volg enkel ’t recept.

Ingrediënten

  • 200 gr hummus naar keuze
  • 125 gr groene pesto
  • 600 gr regenboog wortelmix
  • 300 gr cherrytomaat tomatenmix
  • 1 bosje radijs
Vega borrelhap recept

Makkelijke vega borrelhapjes zo doe je dat

  1. Was de groenten, rasp de wortels en snij door de lengte door midden. Snij de radijs doormidden, laat de mooie blaadjes eraan.
  2. Neem de hummus en schep op een schaal in ’t midden en maak een klein bergje. Leg hier de groenten mooi op, de gekleurde tomaten laat je heel. Schep de pesto hierom heen. Makkelijke vega borrelhapjes zó doe je dat.

Vul aan met vegetarische pompoenbitterballen of vega bitterballen van Kwekkeboom.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...