Vega nachos met jackfruit en salsa
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 340
Vega nacho schotel
- Spoel de jackfruit af onder stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Trek de jackfruit uit elkaar met 2 vorken, meng met de taco kruiden en bbq saus. Neem een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de stukjes jackfruit. Schuif de oven in en rooster de jackfruit zo'n 20 minuten. Zet de laatste minuten de nacho chips ook in de oven.
- Maak ondertussen de salsa. Pel en snipper de ui, snij de jalapeños klein, de tomaat fijn en meng.
- Pureer de avocados en meng met de guacamole mix en breng op smaak met vers gemalen peper. Schep de salsa en nacho cheese over de vega nacho schotel met gebakken jackfruit.
Maak je vegan jackfruit nacho's af met 'n dot dikke yoghurt, gebakken uitjes en de guacamole dip.
Ook lekker: Vegan nacho schotel met pulled chicken en salsa van rode ui avocado en chilibonen, tjee hoé lekker!
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?