Vispaté op toast maken
Surimi zalm en garnalen- Aantal:
4
- Bereidingstijd:
10 min
- Wachttijd:
5 min
- Klaar in:
15 min
- Kcal:
410
Vispaté op toast maken van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en mega lekker recept! Top af met pittige kiemgroenten. Smeersel voor lunch op toast of lekker als borrel hap.
Vis op een toastje
Vis op een toastje. Smeuïg en supersnel klaar voor last minute bezoek of luxe thuiswerk lunch. Lekker joh!
Ook lekker: Tonijnsalade maken met yoghurt peterselie en kappertjes met toast of crackers.
Vispaté
- Hak de garnalen, surimi en zalm klein en voor een fijne paté doe je dit met een blender. Doe de vis samen met de roomkaas in een kom.
- Rasp een kwart van de schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg zowel het rasp als sap toe aan de kom met vis. Breng op smaak met ’n snuf cayenne- en flink wat vers gemalen peper.
- Rooster boterhammen tot toast, neem crackers of kleine borrel toastjes. Smeren maar! Vispaté maak je zó.
Maak eventueel af met pittige kiemgroenten, krokante uitjes voor ’n bite en sriracha saus voor pit.
Ook lekker: Sardientjes of makreelspread met toast of rijstcrackers, mega lekker.
Meer: Wraps recepten mee in de tas als lunch of gewoon als tussendoortje. Warm of koude tortilla voor de picknick of ’n feestje.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?