Wafels bakken recept!
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 124
Wafels bakken recept met 'n topping van banaan pindakaas en chocolade. Geroosterde sesamzaadjes en noten, hoé lekker! Met dit recept bak je 4 ronde wafels, ik zou 't verdubbelen..
Wafels vegan en glutenvrij
Wafels vegan en glutenvrij maak je simpel: Neem glutenvrije meelmix, havermelk en zachte margarine van the flower farm en als je 't ei vervangt voor een halve geprakte banaan of 4 el appelmoes ben je snel klaar met je vegan en glutenvrij wafel recept.
Wafels bakken
- Smelt de boter in de magnetron of steelpan. Meng in een kom het meel bakpoeder en beide suikers. Voeg 't ei toe en de gesmolten boter en klop door.
- Schenk langzaam de melk erbij en blijf roeren. Zorg dat 't wafelijzer heet is en schep met een pollepel een laagje beslag. Laat de wafels in 3 minuten bruin en krokant worden.
- Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan en maak je topping af met banaan, pindakaas, chocopasta, gehakte noten en sesam. Wafels maken met topping doe je zó.
Ook lekker: Bananenbrood met pindakaas en chocolade 'n makkelijk recept voor bananenbrood met crunchy pindakaas van buiten en stukjes zachte pure chocolade van binnen.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?