Wentelteefjes

  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Wentelteefjes, wie kent ze niet? Een heerlijk, simpel en snel recept. Voor de lunch of een laat ontbijt. Witbrood in een mengsel van ei, melk en kaneel gebakken. Strooi met poedersuiker of bruine basterdsuiker. Varieer met vers fruit.

Wentelteefjes voor het weekend!

In het weekend nemen we lekker de tijd voor een laat ontbijt. Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop zijn om je vingers bij af te likken zo lekker!
Gebruik wit of brioche brood of wat oud brood wat je nog hebt liggen, zonde om weg te gooien!

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 40 gr boter
  • 250 ml melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • 8 sneetjes casinobrood (wit)

Bereidingswijze

Stap1

Het ei, de vanillesuiker, kaneel en melk klop je los in een diep bord.

Stap2

Vervolgens snijd je de korsten van de sneetjes casinobrood. Wentel de sneetjes één voor één door het eimengsel en stapel de sneetjes op een bord. Het eimengsel nog over is, giet je over de broodstapel heen. Laat dit lekker intrekken.

Stap3

Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes goudbruin in 5 minuten. Halverwege deze 5 minuten draai je de wentelteefjes een keer om, zodat beide kanten een mooie kleur krijgen.

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4.1 / 5)

4.1 5 9
Waardeer dit recept

9 personen hebben dit recept gewaardeerd

2.145

Commentaar op recept

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    .
  1. © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab