Wentelteefjes

Brood in een mengsel van ei, melk en kaneel
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Wentelteefjes, wie kent ze niet? Een heerlijk, simpel en snel recept. Voor de lunch of een laat ontbijt. Witbrood in een mengsel van ei, melk en kaneel gebakken. Strooi met poedersuiker of bruine basterdsuiker. Varieer met vers fruit.

Wentelteefjes voor het weekend!

In het weekend nemen we lekker de tijd voor een laat ontbijt. Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop zijn om je vingers bij af te likken zo lekker!
Gebruik wit of brioche brood of wat oud brood wat je nog hebt liggen, zonde om weg te gooien!

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 40 gr boter
  • 250 ml melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • 8 sneetjes casinobrood wit

Bereidingswijze

  1. 1Het ei, de vanillesuiker, kaneel en melk klop je los in een diep bord.
  2. 2Vervolgens snijd je de korsten van de sneetjes casinobrood. Wentel de sneetjes één voor één door het eimengsel en stapel de sneetjes op een bord. Het eimengsel nog over is, giet je over de broodstapel heen. Laat dit lekker intrekken.
  3. 3Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes goudbruin in 5 minuten. Halverwege deze 5 minuten draai je de wentelteefjes een keer om, zodat beide kanten een mooie kleur krijgen.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...