Wentelteefjes met boter kaneel en vanille, dol op. Een heerlijk simpel en snel recept voor de lunch of laat ontbijt. Witbrood in een mengsel van ei, melk en kaneel gebakken. Strooi met poedersuiker of bruine basterdsuiker. Varieer met vers fruit.
Neem de tijd voor een laat ontbijt. Dit wentelteefjes recept is ook lekker met banaan, aardbeien of blauwe bes of maak af met honing of siroop, poeder- of kokosbloesemsuiker. Gebruik wit of brioche brood of wat oud brood wat je nog hebt liggen, zonde om weg te gooien en het smaakt weer heerlijk vers.
Net even anders: bostock een kruising tussen een amandelcroissant en wentelteefjes.
Recept afdrukken
Geniet snel en simpel van heerlijke wentelteefjes met boter, kaneel en vanille. Ideaal voor een snel ontbijt of lunch. Probeer ons recept vandaag nog!
Ingrediënten
- 2 eieren
- 40 gr boter
- 150 ml melk
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 tl kaneel
- 4 sneetjes casinobrood wit
Instructies
- Klop de eieren, vanillesuiker, kaneel en melk los in een kom.
- Snij de korsten van de sneetjes brood. Wentel de sneetjes één voor één door het eimengsel en stapel de sneetjes op een bord. Het eimengsel dat nog over is giet je over de broodstapel heen en laat intrekken.
- Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 minuten goudbruin aan beide kanten. Wentelteefjes bakken doe je zo.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?