Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop

Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop

Wentelteefjes met een twist
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Kooktijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min

Lekker de tijd nemen in het weekend voor een laat ontbijt. Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop zijn om je vingers bij af te likken zo lekker!
Gebruik wit of brioche brood of wat oud brood wat je nog hebt liggen, zonde om weg te gooien! Strooi met poedersuiker of kokosbloesemsuiker.

Wentelteefjes met een frisse twist, Griekse yoghurt!

De Griekse yoghurt geeft net een extra frisse twist aan je wentelteefjes. Schep een flinke klodder tussen de gebakken boterhammen en stapel met de banaan, blauwe bes en maple siroop. Tot slot lekker wat suiker. Enjoy!

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 40 gr boter
  • 150 ml melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • 4 sneetjes witbrood
  • bakje blauwe bessen
  • 2 bananen
  • maple siroop
  • poedersuiker

Bereidingswijze wentelteefjes recept

  1. Neem een kom en klop de eieren met de vanillesuiker, kaneel en melk los.
  2. Haal de sneetjes brood stuk voor stuk door het eimengsel. Leg de sneetjes op een bord. Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes om en om bruin.
  3. Leg je wentelteefje op een bord, beleg met banaan, blauwe bes en maple siroop en leg hier nog een gebakken boterham op en stapel met de banaan, blauwe bes en maple siroop en herhaal dat nog een keer. Tot slot lekker wat suiker. Enjoy!

Meer wentelteefjes van stokbrood.

Beoordeling: 4.8. van 4 stemmen.
Please wait...