Wentelteefjes met banaan blauwe bes en maple siroop

Wentelteefjes met banaan blauwe bes en maple siroop

Wentelteefjes met een twist
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Kooktijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min

Wentelteefjes met banaan, blauwe bes en maple siroop om je vingers bij af te likken zo’n lekker recept. Wat jij? Voor ’n lekker laat ontbijt of vroege lunch.

Gebruik wit of oud brood wat je nog hebt liggen, zonde om weg te doen. Maak af met poedersuiker of kokosbloesemsuiker.

Wentelteefjes met Griekse yoghurt

Wentelteefjes met Griekse yoghurt, ’n flinke dot op de gebakken boterhammen met een flink stuk banaan, blauwe bes en maple siroop.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 40 gr boter
  • 150 ml melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • 4 sneetjes witbrood
  • bakje blauwe bessen
  • 2 bananen
  • maple siroop
  • poedersuiker

Wentelteefjes maken met brood

  1. Neem een kom en klop de eieren met de vanillesuiker, kaneel en melk los.
  2. Haal de sneetjes brood stuk voor stuk door het eimengsel. Leg de sneetjes op een bord. Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes om en om bruin.
  3. Leg de wentelteefje op een bord, beleg met banaan, blauwe bes en maple siroop en leg hier nog een gebakken boterham op en stapel met de banaan, blauwe bes en maple siroop, herhaal nog een keer en maak af met suiker. Wentelteefjes maken met brood maak je zó.

Meer: Wentelteefjes maken van stokbrood recept met lemoncurd en citroen, ’t rasp en sap.

Ook lekker: Wentelteefjes recept met boter kaneel en vanille.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.2. van 10 stemmen.
Please wait...