Wrap met garnalen en limoen mayonaise

Wrap met garnalen en limoen mayonaise

Rode kool en koriander
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 30 min

Wrap met garnalen en limoen mayonaise, rode kool en koriander. Té lekker recept voor de lunch of avondmaal. Wrap met een crispy bite van rode kool vol vitaminen, waanzinnig gezond voor je.

Wokgarnalen

Wokgarnalen met een saus van mayo, limoen en sriracha saus. Een pittige Thaise chilisaus vernoemd naar de kustplaats Si Racha. Super lekkere smaakmaker. Wokgarnalen zijn lekker makkelijk te maken en direct klaar voor gebruik.

Ingrediënten

  • 8 tortilla’s
  • 400 gr wokgarnalen
  • 300 gr verse rode kool
  • 3 limoenen
  • 3 el vers gehakte koriander + extra
  • 4 lente-ui
  • 60 ml olijfolie
  • 4 el mayonaise
  • 1 el sriracha
  • verse peper
Wrap met garnalen imoen mayonaise

Zo maak je wraps met pittige koolsla

  1. Meng olijfolie, koriander en sap van 1 limoen in een kom. Breng op smaak met verse peper. Voeg de wokgarnalen toe en laat een kwartier marineren.
  2. Maak ondertussen de rode kool sla. Snij de rode kool in dunne repen en maak de limoenmayo. Meng in een kom de mayonaise met het sap van 1 limoen en de sriracha hete saus. Meng met de rode kool.
  3. Snij de lente ui in dunne ringen. Bak de garnalen om en om in een hete wok en verwarm de wraps. Vul de wraps met een laagje koolsla, garnalen, koriander en lente-ui. Maak af met koriander en partjes limoen. Zó maak je wraps met pittige koolsla!

Meer garnalen? Gemarineerde garnalen met limoen en knoflook.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...