[Image_caption id=”22000″ style=”Style-1″ align=”alignnone ” width=”770px” caption=”Rode kool en koriander” title=”Wrap met garnalen en limoen mayonaise” url=””][/Image_caption]
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 30 min
Wrap met garnalen en limoen mayonaise, rode kool en koriander. Té lekker recept voor de lunch of avondmaal. Wrap met een crispy bite van rode kool vol vitaminen, waanzinnig gezond voor je.
Wokgarnalen
Wokgarnalen met een saus van mayo, limoen en sriracha saus. Een pittige Thaise chilisaus vernoemd naar de kustplaats Si Racha. Super lekkere smaakmaker. Wokgarnalen zijn lekker makkelijk te maken en direct klaar voor gebruik.
Zo maak je wraps met pittige koolsla
- Meng olijfolie, koriander en sap van 1 limoen in een kom. Breng op smaak met verse peper. Voeg de wokgarnalen toe en laat een kwartier marineren.
- Maak ondertussen de rode kool sla. Snij de rode kool in dunne repen en maak de limoenmayo. Meng in een kom de mayonaise met het sap van 1 limoen en de sriracha hete saus. Meng met de rode kool.
- Snij de lente ui in dunne ringen. Bak de garnalen om en om in een hete wok en verwarm de wraps. Vul de wraps met een laagje koolsla, garnalen, koriander en lente-ui. Maak af met koriander en partjes limoen. Zó maak je wraps met pittige koolsla.
Meer garnalen? Gemarineerde garnalen met limoen en knoflook.
Meer: Wrap recepten ’n zoete of pittige wrap maar niet te lang in de keuken, verwarm, vul en rol, zo gepiept.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?