Zalm- en komkommerrolletjes
Frisse hap- Aantal: 10
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 0 min
- Klaar in: 15 uur
Bereidingswijze
- Doe de geroosterde pijnboompitten in een zakje en sla er een paar keer met een deegroller op zodat ze grof gekruimeld zijn. Meng de stukjes pijnboompitten door de roomkaas en voeg eventueel een eetlepel olie of water toe wanneer de roomkaas te dik wordt.
- Snij de komkommer in de lengte doormidden en schaaf het met een kaasschaaf in dunne plakken. Snij ook de zalmplakken in evengrote repen als de komkommerplakken.
- Bestrooi de plakken zalm eventueel met en snufje peper. Leg op ieder plakje zalm een plak komkommer en snij het eventueel bij zodat ze even groot zijn. Besmeer de plakken met de roomkaas en rol ze voorzichtig op.
Nog een recept met komkommer? Maak dan ook eens de simpele komkommersalade als bijgerecht. Of zoek je inspiratie voor kerst recepten.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen