Zalmpizza met courgette
Vispizza- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
Deze pizza met zalm, paprika, courgette en olijven is een combinatie die je echt eens moet proberen.. Daarnaast kun je heel eenvoudig variëren door er ingrediënten aan toe te voegen of weg te laten.
Pizza met vis en groenten
Zelf pizza bakken is leuk en met dit recept maak je ’t jezelf heel gemakkelijk. Zalmpizza met groenten, ’n gezonde keuze en reuze simpel om te maken.
Heb je ronde bodems in huis neem dan 4 el tomatensaus erbij en Zalm van John West | Twist citroen tijm | is een aanrader.
Neem courgette en paprika uit de moestuin ook lekker voor je sjalot en knoflook overschot mocht je dit in je groentetuin hebben.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de courgette in dunne plakken en de paprika in reepjes.
- Rol het deeg uit op een bakplaat met bakpapier. Spreid het deeg uit en verdeel de saus erover.
- Verdeel de courgetteplakjes, paprikareepjes en olijven en wrijf in met een paar drupjes olijfolie over het deeg. Verdeel de Italiaanse kruiden over de groenten en ’n snuf zout en peper naar smaak.
- Bak de pizza in de oven in zo’n 15 minuten bruin en gaar. Haal de pizza uit de oven en verdeel de zalm erover. Snij de zalmpizza in stukken, verdeel en eet lekker.
Ook lekker om te maken: Zalm uit de oven met honing en sojasaus sjalot en knoflook.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen