Zelf Bounty’s maken

  • bounty
  • bounty-s-op-een-bord
  • kokosvormpjes-in-chocolade
  • chocolade-smelten
  • kokosvormpjes
  • kokosvormpje
  • kokosvormpjes-op-een-bord
  • kokosrasp-in-vorm
  • bounty-ingredienten
  • Porties: 15
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 3:50 h

Go tropical met deze zelfgemaakte Bounty’s! Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig maar wel 3,5 uur in de vriezer dus begin op tijd!

Bounty, simpel en gezond

Het is zeker niet moeilijk en wanneer je ze zelf maakt is de bounty nog gezond ook!

Benieuwd naar meer heerlijke zoetigheden? Kijk dan eens bij onze zoete recepten.

bounty ingredienten

Ingrediënten

  • 140 gram kokosrasp
  • 5 eetlepels kokosolie
  • 4 eetlepels honing
  • 200 gram smeltchocolade

Bereidingswijze

Stap1

Doe de kokosrasp in een kom. Voeg de honing en de kokosolietoe. Meng alles tot een kruimelig deeg.

Stap2

Leg bakpapier op een plan of bakplaat. Maak van het deeg ovale vormpjes ter grootte van een Bounty en leg deze voorzichtig op het bakpapier. Druk het indien nodig nog even aan.

Stap3

Als de kokosvormpjes klaar zijn, zet deze dan voor 2 uur in de vriezer. Verwarm de chocolade au bain-marie tot de chocolade gesmolten is. Haal de kokosvormpjes uit de vriezer en steek in ieder kokosvormpje een prikkertje.

Stap4

Haal de kokosvormpjes met het prikkertje door de chocolade. Gebruik een spatel/lepel om chocolade op de bovenzijde van het kokosvormpje te smeren. Plaats het kokosvormpje hierna weer terug op het bakpapier.

Stap5

Zet de kokosvormpjes weer terug in de vriezer voor de duur van 1,5 uur. Hierna zijn ze klaar om opgegeten te worden!

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab