Zelf Bounty's maken

Kokoschoco's
  • Aantal: 15
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 3 uur en 40 min
  • Klaar in: 3 uur 50 min
Naar het recept

Go tropical met deze zelfgemaakte Bounty’s! Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig maar wel 3,5 uur in de vriezer dus begin op tijd!

Bounty, simpel en gezond

Het is zeker niet moeilijk en wanneer je deze zelf maakt is de bounty nog gezond ook!

Ingrediënten

  • 140 gr kokosrasp
  • 5 el kokosolie
  • 4 el honing
  • 200 gr smeltchocolade

Bereidingswijze

  1. 1Doe de kokosrasp in een kom. Voeg de honing en de kokosolie toe. Meng alles tot een kruimelig deeg.
  2. 2Leg bakpapier op de bakplaat. Maak van het deeg ovale vormpjes ter grootte van een Bounty en leg deze voorzichtig op het bakpapier. Druk indien nodig nog even aan.
  3. 3Als de kokosvormpjes klaar zijn, zet deze dan voor 2 uur in de vriezer. Verwarm de chocolade au bain-marie tot de chocolade gesmolten is. Haal de kokosvormpjes uit de vriezer en steek in ieder kokosvormpje een prikkertje.
  4. 4Haal de kokosvormpjes met het prikkertje door de chocolade. Gebruik een spatel of lepel om chocolade op de bovenzijde van het kokosvormpje te smeren. Plaats het kokosvormpje hierna weer terug op het bakpapier.
  5. 5Zet de kokosvormpjes weer terug in de vriezer voor de duur van 1,5 uur. Hierna zijn ze klaar om opgegeten te worden!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...