Recepten per soort

0 Reacties | maart 13, 2015

Met zoveel recepten van over de hele wereld, ben je het spoor snel bijster. Daarom kun je via ons menu snel en gemakkelijk navigeren naar het soort recept waar je interesse in hebt. Heb je deze avond zin in een rijstgerecht? Op onze rijstpagina vind je alle gerechten met rijst als hoofdingrediënt. Ook handig om wat extra inspiratie op te doen. Wellicht kom je gerechten tegen waar je ooit eens van hebt gehoord, maar nog nooit hebt geprobeerd.

Aardappel recepten
Met aardappelen kun je veel verschillende kanten op. Wil je ze gebakken, gekookt of gepureerd? Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Je kunt ook kiezen voor een frisse aardappelsalade als bijgerecht. Via onze aardappel recepten proberen we je wat inspiratie mee te geven.

Ovengerechten
Een heerlijke lasagne of quiche? Deze ovenrecepten zijn ontzettend populair. En terecht, want ze zijn heerlijk en eenvoudig te maken. Tref de nodige voorbereidingen en je gerecht kan de oven in. Het voordeel van ovengerechten is dat je minder vet hoeft gebruiken.

Pastagerechten
De pastagerechten zijn onderverdeeld in de verschillende soorten pasta: o.a. macaroni, spaghetti, penne en tagliatelle. Pasta is een populair hoofdingrediënt als je in een korte tijd een lekkere maaltijd op tafel wilt zetten. Je kunt ontzettend veel variëren! Pasta met kip, rundvlees of juist vegetarisch, er is voor ieder wat wils.

Soepgerechten
Niet alleen met pasta, maar ook met soep gerechten kun je veel variëren. Je kunt soep als voorgerecht eten of als hoofdgerecht. Een stevige Spaanse maaltijdsoep is genoeg om de avond door te komen! Wat voor soep je ook wilt maken, met bouillon als basis en de verschillende ingrediënten heb je snel en eenvoudig een heerlijk soepje bereid.

Op onze site vind je onder andere ook nog broodrecepten, sauzen, gezonde recepten en vleesrecepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab