Geniet van deze heerlijke romige pasta met spinazie en kruidenroomkaas. Een snel en smaakvol gerecht voor drukke dagen!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 1persoon
calorieën 340
Ingrediënten
200grverse spinazie
100grpasta
1ui
50grkruidenroomkaas
handjepijnboompitten
Instructies
Breng water aan de kook. Als het water kookt voeg dan de pasta toe en kook al dente.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en hou apart.
Snipper de ui en fruit aan op laag vuur in een klein scheutje olijfolie. De verse spinazie mag daarbij en roer regelmatig door tot de spinazie volledig geslonken is.
Voeg nu de kruidenroomkaas toe en meng goed door elkaar. Voeg vers gemalen peper en ’n snuf zout toe naar smaak. Giet de pasta af en meng ’t spinaziemengsel. Serveer op ’n diep bord en maak af met pijnboompitten. Pasta met verse spinazie vegetarisch maak je zó.