Pompoenspread met pinda's en banaan
Recept afdrukken
Spread van groenten voor op brood met pinda's en banaan. Pompoenspread is broodbeleg met verstopte groenten. Lekker en kidsproof.
Gang Bijgerecht, lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 40 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 210
- 1 pompoen
- 2 el olijfolie
- 2 el pindakaas
- grof zeezout
- 4 boterhammen
- 2 el krokante uitjes/pinda's
- 1 banaan
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de pompoen in stukken, verwijder de zaden en doe in een ovenschaal met olijfolie en grof zeezout naar smaak.
Rooster de pompoen 30 minuten tot deze zacht is. Laat afkoelen, lepel het vruchtvlees uit de schil en prak of blender glad.
Voeg de pindakaas toe en eventueel extra zeezout. Meng en smeer op brood of toast. Maak af met plakjes banaan, pinda's en krokante uitjes.