Ga terug
+ servings
Broodje warm vlees recept

Broodje warm vlees

4 van 56 stemmen
Recept afdrukken
Maak in 15 minuten een heerlijk broodje warm vlees met gebakken ui, pindasaus en krokante uitjes. Perfect voor lunch of diner!
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 2 personen
calorieën 364

Ingrediënten

  • 2 broodjes naar keuze
  • 120 gr  gebraden kalfsfricandeau in plakjes
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el ketjap
  • 4 el pindasaus
  • 4 el gebakken uitjes

Instructies

  • Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
  • Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
  • Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.