Proef de heerlijkheid van zelfgemaakte kaneelbroodjes met bladerdeeg. Een makkelijk recept voor zoete lekkernijen!
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans, Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 12porties
calorieën 436
Ingrediënten
1rolbladerdeeg
2tlkaneel
50grlichtbruine basterdsuiker
poedersuiker
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit. Meng de kaneel samen met de suiker en strooi gelijkmatig over het bladerdeeg. Rol het bladerdeeg weer op (vanaf de langste kant) en probeer de naad een beetje dicht te plakken.
Snij met een scherp mes de rol deeg in 12 plakken. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de snelle kaneelbroodjes in 15 minuten en maak af met poedersuiker. Broodjes met kaneel maak je zó.