Ga terug
+ servings
Recept kaneelbroodjes met bladerdeeg

Kaneelbroodjes met bladerdeeg

3.6 van 152 stemmen
Recept afdrukken
Proef de heerlijkheid van zelfgemaakte kaneelbroodjes met bladerdeeg. Een makkelijk recept voor zoete lekkernijen!
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans, Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 12 porties
calorieën 436

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 tl kaneel
  • 50 gr lichtbruine basterdsuiker
  • poedersuiker

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit. Meng de kaneel samen met de suiker en strooi gelijkmatig over het bladerdeeg. Rol het bladerdeeg weer op (vanaf de langste kant) en probeer de naad een beetje dicht te plakken.
  • Snij met een scherp mes de rol deeg in 12 plakken. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de snelle kaneelbroodjes in 15 minuten en maak af met poedersuiker. Broodjes met kaneel maak je zó.