Pasta pesto met garnalen: Italiaanse smaken en gemak in één. Of je nu voor de hele familie kookt of solo geniet, het is een aanrader.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 4Personen
calorieën 700
Ingrediënten
300grspaghetti
3teentjesknoflook
scheutjeolijfolie
500grrauwe gepelde garnalen
6elgroene pesto
150grcherry tomaten
Instructies
Breng water aan de kook. Als het water kookt voeg dan de pasta toe en kook beetgaar.
Snijd intussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak deze 4 minuten mee. Snijd ook de cherrytomaten in vieren. De spaghetti is klaar, giet af en meng de pasta met pesto en de klein gesneden cherrytomaten. Schep de knoflook en garnalen voorzichtig door de pasta.
Verdeel de pasta over de borden, beetje verse peper, verse basilicum en Voilà!