Geniet van een heerlijke recept voor penne met spinazie, gehakt en roomkaas, klaar in slechts 15 minuten. Ideaal voor drukke dagen!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 950
Ingrediënten
400grpenne pasta
500grspinaziediepvries
400grgehakt
1rode ui
1bakjekruidenroomkaas
Parmezaanse kaas
olijfolie
Instructies
Breng een pan met water aan de kook. Snipper de ui. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Giet een scheut olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui toe en bak deze kort mee.
Voeg de spinazieblokjes toe aan het gehaktmengsel en laat deze langzaam ontdooien. Als de blokjes spinazie zijn ontdooid, kan de kruidenkaas erbij. Roer het geheel goed door. Laat het kort inkoken op middelhoog vuur totdat er een romige saus ontstaat.
Voeg de penne, als deze klaar is, bij de saus en schep het geheel door elkaar. Klaar is je pasta met spinazie en gehakt. Eet lekker met Parmezaanse kaas.