Recept afdrukken
Wil je een gemakkelijke, smaakvolle lunch? Maak dan dit broodje halloumi met peer, honing en knapperige noten, minimale moeite, maximale smaak!
Gang lunch
Keuken Hollands
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 211
- 225 gr halloumi
- 2 peren
- 75 gr noten mix
- 4 el olijfolie extra vergine
- 1 tl honing
- 3 el rijstazijn
- 2 el za'atar
- 4 sneetjes toast of brood
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de noten goudbruin. Haal van het vuur en voeg de honing, rijstazijn en za'atar toe.
Roer door en voeg de overige 2 el olijfolie toe. Zet even weg.
Schil de peren, snij in kwarten en verwijder het klokhuis. Snij elke kwart in drie stukken.
Snijd de halloumi in 12 plakken en dep goed droog. Bak in een droge koekenpan om en om bruin. Verwarm de noten met dressing nog kort.
Rooster brood of neem toast en beleg met de plakken peer, halloumi en notendressing.