Ga terug
+ servings
Krabsalade

Krabsalade maken met surimi

4.3 van 77 stemmen
Recept afdrukken
Bereid een betaalbare, smaakvolle krabsalade met surimi. Perfect voor toast, brood of sushirolletjes. Geniet van de krabachtige smaak vandaag nog!
Gang voorgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 134

Ingrediënten

  • 200 gr surimi
  • 1 ei
  • 2 el mayonaise
  • 1 teen knoflook
  • verse peperchilivlokken

Instructies

  • Kook het ei hard, pel het en snijd het fijn.
  • Snijd de surimi in kleine stukjes en pers de knoflook.
  • Meng in een kom de surimi, fijngesneden ei, mayonaise en knoflook.
  • Rasp de schil van een kwart van de limoen en pers het sap uit. Voeg naar smaak limoenschil, limoensap, verse peper en chilivlokken toe aan de salade.
  • Voor de beste smaak zet je de krabsalade minimaal een uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen.