Ga terug
+ servings
Knakworstjes in bladerdeeg

Knakworst in bladerdeeg

3.9 van 229 stemmen
Recept afdrukken
Maak indruk met bladerdeeghapjes met knakworst. Ideaal voor borrels en geliefd bij kinderen! Ontdek het feest van dit snelle, kindvriendelijke recept.
Gang Hapjes
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 12 porties
calorieën 320

Ingrediënten

  • 1 blik kleine knakworstjes
  • 1 pakje bladerdeeg
  • tomatenketchup

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225 graden.
  • Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij elk plakje in 4 stukjes en besmeer ze met wat tomatenketchup.
  • Leg op ieder plakje bladerdeeg een knakworstje en vouw ze dicht.
  • Leg de worstenbroodjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin van kleur zijn.