Bladerdeeghapjes met knakworst
Bladerdeeghapjes met knakworst zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook mega makkelijk als borrelsnack. Vooral kids zijn fan van die knapperige knakworstjes in een jasje van bladerdeeg, oftewel mini worstenbroodjes. Het is een perfect hapje om zelf in elkaar te zetten - simpel en binnen no-time klaar. Deze mini worstenbroodjes zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen van de kleintjes, maar ook een leuk knutselprojectje om samen met ze te doen.
Het recept is zo simpel als het ontdooien van bladerdeeg, het in vieren snijden ervan, een lik tomatenketchup erop smeren en vervolgens elk stukje rond een knakworstje vouwen. Na een kwartiertje in de oven op 225 graden, krijg je heerlijk goudbruine worstenbroodjes.
Dus als je op zoek bent naar een snel, kindvriendelijk en smakelijk hapje, zijn deze bladerdeeghapjes met knakworst absoluut een schot in de roos.
Ingrediënten
- 1 blik kleine knakworstjes
- 1 pakje bladerdeeg
- tomatenketchup
Instructies
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij elk plakje in 4 stukjes en besmeer ze met wat tomatenketchup.
- Leg op ieder plakje bladerdeeg een knakworstje en vouw ze dicht.
- Leg de worstenbroodjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Meer bladerdeeghapjes: zelfgemaakte kaasstengels met kaas en sesam.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Heerlijk😋