Bladerdeeghapjes met knakworst

  • Hoeveelheid: 12
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 25m

Deze knakworstjes in bladerdeeg zijn het ideale hapje om zelf te maken. Het is namelijk hartstikke eenvoudig en erg lekker. Daarnaast kun je ze zowel koud als warm serveren.

Ingrediënten

  • 4 knakworsten
  • 3 plakjes bladerdeeg
  • Curry of tomatenketchup

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 225 °C.

Stap2

Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien. Snij ze vervolgens in 4 stukjes en besmeer ze met wat curry of tomatenketchup.

Stap3

Snij alle knakworsten in 3 stukjes. Leg op ieder plakje bladerdeeg een stukje knakworst en vouw ze dicht.

Stap4

Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin van kleur zijn.

Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 8
Waardeer dit recept

8 personen hebben dit recept gewaardeerd

57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab