Bladerdeeghapjes met knakworst

Knakworstjes in bladerdeeg
  • Hoeveelheid: 12
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 25m

Deze knakworstjes in bladerdeeg zijn het ideale hapje om zelf te maken. Het is heel eenvoudig en erg snel klaar. Lekker voor tussendoor of als borrelhapje.

Mini worstenbroodjes een lekkere klassieke kindertraktatie

Kinderen vinden deze worstenbroodjes vaak erg lekker en nog leuker om deze bladerdeeghapjes zelf met ze te maken. Het is heel simpel, het hapje ziet er leuk uit en maak er genoeg van, ze zijn zo op (-:

Ingrediënten

  • 4 knakworsten
  • 3 plakjes bladerdeeg
  • Curry of tomatenketchup

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 225 °C.

Stap2

Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien. Snij ze vervolgens in 4 stukjes en besmeer ze met wat curry of tomatenketchup.

Stap3

Snij alle knakworsten in 3 stukjes. Leg op ieder plakje bladerdeeg een stukje knakworst en vouw ze dicht.

Stap4

Leg ze op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin van kleur zijn.

Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 10
Waardeer dit recept

10 personen hebben dit recept gewaardeerd

358

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab