Bladerdeeghapjes met knakworst

Klassieke traktatie
  • Aantal: 12
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 25 min
Naar het recept

Deze knakworstjes in bladerdeeg zijn de perfecte hapjes om zelf te maken. Het is heel eenvoudig en erg snel klaar. Lekker voor tussendoor of als borrelhap.

Mini worstenbroodjes, kindertraktatie

Kinderen vinden deze worstenbroodjes vaak erg lekker en nog leuker om deze bladerdeeghapjes zelf met ze te maken. Het is heel simpel, het hapje ziet er leuk uit en maak er genoeg van, ze zijn zo op (-:

Ingrediënten

  • 1 blik kleine knakworstjes
  • 1 pakje bladerdeeg
  • tomatenketchup

Bereidingswijze knakworstjes in bladerdeeg

  1. 1Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. 2Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij elk plakje in 4 stukjes en besmeer ze met wat tomatenketchup.
  3. 3Leg op ieder plakje bladerdeeg een knakworstje en vouw ze dicht.
  4. 4Leg de worstenbroodjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...