Ga terug
+ servings
Mousse van forel op toast

Gerookte forelmousse

4.8 van 4 stemmen
Recept afdrukken
Gerookte forelmousse met crème fraîche en bieslook. Lekker op toast bij de borrel of serveer in glaasjes als amuse. Extra fris met appel.
Gang Borrelhapje, lunch, voorgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 140

Ingrediënten

  • 150 gr gerookte forelfilet
  • 2 el verse bieslook gehakt
  • 125 gr crème fraîche
  • toast of crackers naar keuze

Instructies

  • Meng de forel met de crème fraîche en maal tot een fijne mousse in een keukenmachine. Snij de bieslook fijn en voeg toe samen met peper en zout naar smaak.
  • Neem toastjes of crackers en dip of besmeer met de mousse.