Ga terug
+ servings
Stokbrood met mozzarella en pesto

Stokbrood met mozzarella pesto en ui

3.3 van 9 stemmen
Recept afdrukken
Breekbrood met mozzarella, smeuïg zacht samen met de iets zoutige pesto en pittige ui is dit een perfecte combi voor tussen je brood.
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, lunch
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen
calorieën 422

Ingrediënten

  • 1 stokbrood spelt, afbak, 300 gr
  • 2 bollen mozzarella
  • 80 gr pesto alla genovese
  • 1 ui

Instructies

  • Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van het (spelt)stokbrood.
  • Snij de mozzarella in dunne plakken, pel en snij de ui in dunne ringen. Snij het stokbrood iedere 2 cm in voor drie kwart zodat het net niet doormidden breekt.
  • Verdeel de pesto, ui en mozzarella tussen het gesneden brood en bak het brood volgens aanwijzingen op de verpakking af in de oven.