Stokbrood met mozzarella, pesto en ui

Partybrood
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Heerlijk voor bij de borrel! Dit breekbrood met gesmolten mozzarella, pesto en ui is heerlijk als voorgerecht of hapje. Serveer het hele brood op een schaal en laat je gasten er stukjes van afbreken. Als het goed is, is de mozzarella heerlijk zacht en is de pesto gedeeltelijk in het brood getrokken. Bon appétit!

Borrelbrood

Ingrediënten

  • 1 afbakstokbrood
  • 2 bollen mozzarella
  • 80 gr pesto alla genovese
  • 1 ui

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.
  2. 2Snijd de mozzarella in dunne plakken en snij de ui in dunne ringen. Snij het stokbrood iedere 2 cm in voor ongeveer 3/4 zodat het niet doormidden breekt.
  3. 3Verdeel de pesto, ui en mozzarella tussen het gesneden brood en bak het brood volgens aanwijzingen op de verpakking af in de oven.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...