Stokbrood met mozzarella, pesto en ui

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Heerlijk voor bij de borrel! Dit breekbrood met gesmolten mozzarella, pesto en ui is heerlijk als voorgerecht of hapje. Serveer het hele brood op een schaal en laat je gasten er stukjes van afbreken. Als het goed is, is de mozzarella heerlijk zacht en is de pesto gedeeltelijk in het brood getrokken. Bon appétit!

Ingrediënten

  • 1 stokbrood voor in de oven
  • 1 á 2 bollen mozzarella
  • 80 gram pesto alla genovese
  • 1 uitje

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood.

Stap2

Snijd de mozzarella in dunne plakken en snij de ui in dunne ringen. Snij het stokbrood iedere 2 cm in voor ongeveer 3/4 zodat het niet doormidden breekt.

Stap3

Verdeel de pesto, ui en mozzarella tussen de snedes in het stokbrood en bak het brood volgens aanwijzingen op de verpakking af in de oven.

WP_20150219_16_13_30_Pro

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(2.8 / 5)

2.8 5 4
Waardeer dit recept

4 personen hebben dit recept gewaardeerd

54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab