Ga terug
+ servings
Snelle groentetaart met bladerdeeg

Groentetaart

4.5 van 10 stemmen
Recept afdrukken
Maak snel een heerlijke groentetaart met vers bladerdeeg, Hollandse groenten, vadouvan kruiden, eieren en kaas. Eenvoudig en smaakvol!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 50 minuten
Porties 4 personen
calorieën 710

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg vers
  • 400 gr Hollandse groenten
  • 100 gr crème fraîche
  • 3 eieren
  • 2 el paneermeel
  • 1 el vadouvan kruidenmix
  • 150 gr oude kaas geraspt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van zo’n 18 cm doorsnede met het bladerdeeg inclusief het bakpapier en strooi het paneer op de bodem.
  • Kook de groente kort in kokend water, max 3 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met de vadouvan kruiden en vers gemalen peper naar smaak.
  • Schep de uitgelekte groente in de bakvorm en schenk het eimengsel erbij. Maak af met de kaas en zet voor zo’n 40 minuten in de oven. Quiche van Hollandse groenten maak je zó.