Maak snel een heerlijke groentetaart met vers bladerdeeg, Hollandse groenten, vadouvan kruiden, eieren en kaas. Eenvoudig en smaakvol!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 40 minutenmin
Totale tijd 50 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 710
Ingrediënten
1rolbladerdeegvers
400grHollandse groenten
100grcrème fraîche
3eieren
2elpaneermeel
1elvadouvan kruidenmix
150groude kaasgeraspt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van zo’n 18 cm doorsnede met het bladerdeeg inclusief het bakpapier en strooi het paneer op de bodem.
Kook de groente kort in kokend water, max 3 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met de vadouvan kruiden en vers gemalen peper naar smaak.
Schep de uitgelekte groente in de bakvorm en schenk het eimengsel erbij. Maak af met de kaas en zet voor zo’n 40 minuten in de oven. Quiche van Hollandse groenten maak je zó.