Snelle groentetaart maken

Snelle groentetaart maken

Met Hollandse groenten
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 40 min
  • Klaar in: 50 min
  • Kcal: 710
Naar het recept

Snelle groentetaart maken met Hollandse groenten, vadouvan kruiden en bladerdeeg. Super simpel, je schuift ‘m zo de oven in.

Groentetaart recept

Snelle groentetaart recept met vers bladerdeeg gevuld met ’n mix van o.a. peen, bleekselderij en broccoli, paprika en bloemkool, ’n hartig taart recept.

Hollandse roerbakgroente liggen in het versschap bij Albert Heijn.

Bloemkool couscous met tomaat lente ui en koriander ..ook lekker! Op toast met krokante uitjes, ’n Simpel en snel lunch recept of salade bijgerecht.

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 400 gr Hollandse groenten
  • 100 gr crème fraîche
  • 3 eieren
  • 2 el paneermeel
  • 1 el vadouvan kruidenmix
  • 150 gr geraspte oude kaas
Snelle groentetaart met bladerdeeg maken

Quiche van Hollandse groenten

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van zo’n 18 cm doorsnede met het bladerdeeg inclusief het bakpapier en strooi het paneer op de bodem.
  2. Kook de groente kort in kokend water, max 3 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met de vadouvan kruiden en vers gemalen peper naar smaak.
  3. Schep de uitgelekte groente in de bakvorm en schenk het eimengsel erbij. Maak af met de kaas en zet voor zo’n 40 minuten in de oven. Quiche van Hollandse groenten maak je zó.

Eet eventueel met wat rucola.

Ook lekker: Tortilla mozzarella tuinbonen en basilicum citroen en parmezaan, vega lekker.

Stuk groentetaart

Dit recept valt onder

Vegetarische recepten
Hoofdgerechten
Snelle gerechten

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.7. van 6 stemmen.
Please wait...