Snelle groentetaart maken
Met Hollandse groenten- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 40 min
- Klaar in: 50 min
- Kcal: 710
Snelle groentetaart maken met Hollandse groenten, vadouvan kruiden en bladerdeeg. Super simpel, je schuift ‘m zo de oven in.
Groentetaart recept
Snelle groentetaart recept met vers bladerdeeg gevuld met ’n mix van o.a. peen, bleekselderij en broccoli, paprika en bloemkool, ’n hartig taart recept.
Hollandse roerbakgroente liggen in het versschap bij Albert Heijn.
Bloemkool couscous met tomaat lente ui en koriander ..ook lekker! Op toast met krokante uitjes, ’n Simpel en snel lunch recept of salade bijgerecht.
Quiche van Hollandse groenten
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van zo’n 18 cm doorsnede met het bladerdeeg inclusief het bakpapier en strooi het paneer op de bodem.
- Kook de groente kort in kokend water, max 3 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met de vadouvan kruiden en vers gemalen peper naar smaak.
- Schep de uitgelekte groente in de bakvorm en schenk het eimengsel erbij. Maak af met de kaas en zet voor zo’n 40 minuten in de oven. Quiche van Hollandse groenten maak je zó.
Eet eventueel met wat rucola.
Ook lekker: Tortilla mozzarella tuinbonen en basilicum citroen en parmezaan, vega lekker.
Wat een feest op tafel! Heerlijk gegeten met ’n kop soep erbij en nog wat over voor morgen bij de lunch!
Leuk te lezen, dank Ilonka!
Echt heerlijk, zou zelf iets meer kruiden gebruiken. Aanrader!
Dank voor je feedback Inge!