Snelle groentetaart maken
Snelle groentetaart maken met Hollandse groenten, vadouvan kruiden en bladerdeeg. Super simpel, je schuift 'm zo de oven in.
Snel groentetaart recept met vers bladerdeeg gevuld met een mix van o.a. peen, bleekselderij en broccoli, paprika en bloemkool, een hartige taart recept.
Hollandse roerbakgroente liggen in het versschap bij Albert Heijn.
Bloemkool couscous met tomaat lente ui en koriander ..ook lekker! Op toast met krokante uitjes, 'n Simpel en snel lunch recept of salade bijgerecht.
Recept afdrukken
Maak snel een heerlijke groentetaart met vers bladerdeeg, Hollandse groenten, vadouvan kruiden, eieren en kaas. Eenvoudig en smaakvol!
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg vers
- 400 gr Hollandse groenten
- 100 gr crème fraîche
- 3 eieren
- 2 el paneermeel
- 1 el vadouvan kruidenmix
- 150 gr oude kaas geraspt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van zo’n 18 cm doorsnede met het bladerdeeg inclusief het bakpapier en strooi het paneer op de bodem.
- Kook de groente kort in kokend water, max 3 minuten en laat uitlekken in een vergiet. Meng de eieren samen met de crème fraîche en breng op smaak met de vadouvan kruiden en vers gemalen peper naar smaak.
- Schep de uitgelekte groente in de bakvorm en schenk het eimengsel erbij. Maak af met de kaas en zet voor zo’n 40 minuten in de oven. Quiche van Hollandse groenten maak je zó.
Eet eventueel met wat rucola.
Ook lekker: tortilla mozzarella tuinbonen en basilicum citroen en parmezaan, vega lekker.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Echt heerlijk, zou zelf iets meer kruiden gebruiken. Aanrader!
Dank voor je feedback Inge!
Wat een feest op tafel! Heerlijk gegeten met ’n kop soep erbij en nog wat over voor morgen bij de lunch!
Leuk te lezen, dank Ilonka!