Ga terug
+ servings
Rijst en edamame bonen bowl

Easy rijst en edamame bonen bowl

4.7 van 3 stemmen
Recept afdrukken
Geniet van een snelle en gezonde rijst- en edamamebonenbowl, compleet met knapperige notenchips, nori-chips en sriracha-mayo voor extra smaak.
Gang Gezond, lunch, Salade
Keuken Japans
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 1 persoon
calorieën 294

Ingrediënten

  • 60 gr rijst
  • 100 gr edamame bonen
  • 3 stengels lente-ui
  • limoen
  • 2 nori vel snack
  • emping salted Go-Tan
  • sriracha mayo Go-Tan

Instructies

  • Kook de rijst volgens aanwijzing van de verpakking, giet en koel af. Snij de lente-ui in dunne ringen, limoen in partjes en snij de nori klein.
  • Schep de rijst op een bord of kom en verdeel de edamame boontjes en lente-ui erover. Verdeel hier de sriracha mayo overheen, hoeveelheid naar smaak en de nori stukjes.
  • Maak af met limoen, notenchips, krokante uitjes en kokos naar smaak. Een makkelijke edamame poké bowl maak je zó.