Geniet van een snelle en gezonde rijst- en edamamebonenbowl, compleet met knapperige notenchips, nori-chips en sriracha-mayo voor extra smaak.
Gang Gezond, lunch, Salade
Keuken Japans
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 1persoon
calorieën 294
Ingrediënten
60grrijst
100gredamame bonen
3stengels lente-ui
limoen
2nori velsnack
emping salted Go-Tan
sriracha mayo Go-Tan
Instructies
Kook de rijst volgens aanwijzing van de verpakking, giet en koel af. Snij de lente-ui in dunne ringen, limoen in partjes en snij de nori klein.
Schep de rijst op een bord of kom en verdeel de edamame boontjes en lente-ui erover. Verdeel hier de sriracha mayo overheen, hoeveelheid naar smaak en de nori stukjes.
Maak af met limoen, notenchips, krokante uitjes en kokos naar smaak. Een makkelijke edamame poké bowl maak je zó.