Easy rijst en edamame bonen bowl

Easy rijst en edamame bonen bowl

Emping en nori chips
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 294

Easy rijst en edamame bonen bowl, emping en nori chips, lekker en snel kommetje voor de lunch of makkelijk avondmaal. De edamame sojaboon is de onrijpe peulvrucht van de sojaplant, waar een rij aan verse sojaboontjes in zit.

De sojaboon is hartstikke gezond, en favoriet bij mensen die vegetarisch of plantaardig eten.

Rijstsalade met edamame bonen

Super snelle rijstsalade met edamame bonen, ’n vullend en voedzaam pokébowl recept. Met een lekkere bite van de notenchips van Go-Tan maak je deze helemaal af.

Deze Emping Salted van Go-Tan snack is gemaakt van enkel melindjonoten, zonnebloemolie en zeezout, Asian Naturals, helemaal goed voor je dus!

Ook lekker: Japans gebakken rijst met sake vis- en sojasaus, vol van smaak. Favoriet rijst recept.

Tip: Sojabonen kan je ook nemen.

Rijst en edamame bonen bowl

Edamame poké bowl

5 van 2 stemmen
Recept afdrukken
Gang Gezond, lunch, Salade
Keuken Japans
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 15 min
Porties 1 persoon
calorieën 294

Ingrediënten

  • 60 gr rijst
  • 100 gr edamame bonen
  • 3 stengels lente-ui
  • limoen
  • 2 nori vel snack
  • emping salted Go-Tan
  • sriracha mayo Go-Tan

Instructies

  • Kook de rijst volgens aanwijzing van de verpakking, giet en koel af. Snij de lente-ui in dunne ringen, limoen in partjes en snij de nori klein.
  • Schep de rijst op een bord of kom en verdeel de edamame boontjes en lente-ui erover. Verdeel hier de sriracha mayo overheen, hoeveelheid naar smaak en de nori stukjes.
  • Maak af met limoen, notenchips, krokante uitjes en kokos naar smaak. Een makkelijke edamame poké bowl maak je zó.

Eet direct! Extra groenten, neem velderwtjes!
Tip: Geroosterd sesamzaad, krokante uitjes en kokospinda’s / seroendeng als topping past perfect.

Ook lekker: Rijst met zwarte boontjes champignons en witte kool.

Rijst en edamame bonen

Dit recept valt onder

Vegetarisch
Lunch