Ga terug
+ servings
Salsa verde recept

Salsa verde recept

4 van 6 stemmen
Recept afdrukken
Salsa verde recept: zelf een groene kruidensaus maken | In 15 minuten klaar | Heerlijk met verse kruiden en citroen
Gang Bijgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 270

Ingrediënten

  • 15 gr peterselie
  • 1 citroen 't rasp
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el kappertjes
  • 120 ml olijfolie
  • peper vers gemalen
  • snuf zeezout

Instructies

  • Gebruik van de peterselie alleen het blad en dunne steeltjes en hak grof. Rasp de schil van de citroen, pers de knoflook, hak de kappertjes grof.
  • Meng alles goed in een kommetje en proef. Breng op smaak met peper en een snuf zeezout. Laat de salsa even staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Zó maak je salsa verde.