Indiase mango lassi recept, ultieme zomer smoothie eenvoudig te maken. ’t Lekkerst ijskoud en vers uit de blender.
Gang Gezond
Keuken Indiaas
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 2 uuruur
Totale tijd 2 uuruur10 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 186
Ingrediënten
2mango'srijp
200mlvolle yoghurt
100mlsinaasappelsap
1tlcitroensap
verse munt
4elpoedersuiker
Instructies
Snij het vruchtvlees van de mango’s in stukken en doe kort in de blender tot ’t een egale massa is. Voeg de yoghurt, sinaasappelsap, citroensap en de poedersuiker toe en klop door elkaar.
Giet ’t mango mengsel in een bak en zet in de vriezer. Klop de massa ieder half uur even los totdat er ijskristallen vormen.
Schenk de mango lassi over de glazen en maak de smoothie af met blaadjes munt. Mango lassi smoothie zó maak je ’t.