Ga terug
+ servings
Indiase mango lassi recept

Indiase mango lassi recept

3.4 van 28 stemmen
Recept afdrukken
Indiase mango lassi recept, ultieme zomer smoothie eenvoudig te maken. ’t Lekkerst ijskoud en vers uit de blender.
Gang Gezond
Keuken Indiaas
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 186

Ingrediënten

  • 2 mango's rijp
  • 200 ml volle yoghurt
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 1 tl citroensap
  • verse munt
  • 4 el poedersuiker

Instructies

  • Snij het vruchtvlees van de mango’s in stukken en doe kort in de blender tot ’t een egale massa is. Voeg de yoghurt, sinaasappelsap, citroensap en de poedersuiker toe en klop door elkaar.
  • Giet ’t mango mengsel in een bak en zet in de vriezer. Klop de massa ieder half uur even los totdat er ijskristallen vormen.
  • Schenk de mango lassi over de glazen en maak de smoothie af met blaadjes munt. Mango lassi smoothie zó maak je ’t.