Geniet van de smaakvolle combinatie van courgette en feta in deze snelle pasta. Ideaal voor doordeweekse maaltijden en speciale gelegenheden.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 1persoon
calorieën 315
Ingrediënten
½ courgette
1tomaat
½ elel tomatenpuree
100grfeta
1handje basilicum
75grpasta
olijfolie
Instructies
Haal het vel van de tomaat en snij klein, snij de courgette en feta in blokjes en pluk het basilicum blad.
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de tomaat en courgette er in. Voeg de tomatenpuree en een eetlepel kookwater van de pasta toe en roer door.
Breng de saus op smaak met verse peper. Kruimel de fetakaas door de saus en giet de pasta af. Serveer de pasta met de saus en maak af met wat basilicum. Zo maak je een eenvoudige vegetarische pasta, super lekker!